Ingrediente pentru 3 persoane:
1 piept de pui
carne tocata de pui (pulpele)
condimente: sare, concentrat de ciuperci, curry, usturoi, verdeata tocata, boia, chili
Mod de preparare:
1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin.
2. Se toaca pulpele (se poate folosi carne tocata de pui din comert), se condimenteaza.
3. Peste bucatile de piept se intinde un strat de 1 cm de tocatura si se preseaza bine. Din ce ramane se fac mititei.
4. Se pun pe gratar bucatile cu pieptul in jos iar dupa ce se rumenesc putin, se intorc.
Se serveste cu garnitura de cartofi, sos de usturoi, salata sau muraturi.
Pofta buna.
1 piept de pui
carne tocata de pui (pulpele)
condimente: sare, concentrat de ciuperci, curry, usturoi, verdeata tocata, boia, chili
Mod de preparare:
1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin.
2. Se toaca pulpele (se poate folosi carne tocata de pui din comert), se condimenteaza.
3. Peste bucatile de piept se intinde un strat de 1 cm de tocatura si se preseaza bine. Din ce ramane se fac mititei.
4. Se pun pe gratar bucatile cu pieptul in jos iar dupa ce se rumenesc putin, se intorc.
Se serveste cu garnitura de cartofi, sos de usturoi, salata sau muraturi.
Pofta buna.
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!