Ingrediente:
7 oua, 100 ml. ulei, 7 linguri de zahar, 6 linguri de faina, 1 praf de copt stins
Preparare:
Se freaca galbenusurile cu uleiul care se adauga treptat ca la maioneza, se adauga praf de copt. Cele 7 albusuri se bat spuma cu 7 linguri de zahar. Se amesteca toate, iar la sfarsit se adauga 6 linguri de faina. Se pune in tava unsa si tapetata.Eu am facut blatul cu cacao.
Preparare crema 1:
1/2 kg branza dulce de vaca se freaca foarte bine cu 200gr. margarina, zahar dupa gust. Cand e gata se pune coaja razuita de la o lamaie.
Peste blatul racit se pune crema de mai sus.
Preparare crema 2:
1/2 litru suc Fanta de portocale se pune la fiert cu 2 budinci de vanilie si 3 linguri de zahar (se face exact ca o budinca).
Cand e gata se ia de pe foc, se lasa putin sa se raceasca si se pune peste crema1 de branza.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!