12 linguri ulei
14 linguri zahăr
14 linguri de apă
2 plicuri de praf de copt ,2 plicuri vanilie ,esenta de rom
20 linguri faină ,20 stafide
Din toate ingredientele se face o compozitie care se bate cam 30 min si apoi se imparte in 2 ,prima parte rămîne alba , iar in cealalta se adauga 2 linguri de cacao si se amesteca bine .
Intr-o tava unsa cu ulei sitapetata cu faina se pune compozitia alba ,apoi deasupra se pune compozitia cu cacao peste tot ATENTIE nu se amesteca cele 2 compozitii , se da la cuptor 30-40 min cand e gata se pudreaza cu zahar sau cocos.
Este o prajitura de post .
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!