Avem nevoie de carne tocata de porc,un ou, piper, vegeta, sare, ceapa usturoi si pielea de pe gatul unei curci sau curcan.
Amestecam carnea tocta cu condimentele, ceapa, usturoiul si oul. Luam pielea si o umplem cu compozitia de carne. O coasem la capete si o bagam la cuptor.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!