500 g carne tocata(porc,vita ),3 catei de usturoi, 1 ou, 1 leg. marar , sare, piper, 2 felii de franzela (inmuiata in apa si stoarse bine) din toate acestea facem o compozitie ca pt.chiftele,2 cabanosi .
Ungem o tava de chec cu ulei si tapetata cu faina nu va ganditi nu facem un dulce , apoi punem jumate din cantitatea de comozitie de carne tocata,urmata de cabanos apoi punem al doilea strat de carne tocata,ungem cu ou batut deasupra dam la cuptor, la foc mic cca 45 de min - 1 ora.Se taie si se serveste rece.
Scuze ca nu am avut poza de final.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!