Pentru că nu am mult timp la această retetă am folosit blaturi cumpărate de vanilie ,1 cutie de compot de ananas,2 plicuri de cremă de lămâie ,o cutie de crema finetti de ciocolată,500 ml lapte, 2 bucăţi ciocolata menaj ,coajă de la un grepfruit.
Blatul l-am însiropat cu zeamă din compotul de ananas, crema am facut-o cum scrie pe plic ,bucatile de ananas le-am tăiat mai mici şi am început să aşez pe primul strat de blat crema de lămâie peste care am pus bucătile de ananas ,apoi blatul 2 cu crema finetti şi bucati de ananas şi blatul 3 îmbrăcând tot tortul in crema de lămâie .Se dă la rece iar între timp vom topi ciocolata menaj în bai-marin si pe o coală de hârtie albă vom face ce modele vrem şi scrie ce dorim cu ajutorul unui pos facut dintr-o pungă care se dau la rece să se întărească şi le vom pune pe tort şi am decorat şi direct pe tort .
Coaja de grepfruit se taie în fâşii pe care eu le-am modelat sa fac un trandafir.