Ghebele le-am spalat foarte bine, si le-am pus la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert le-am asezat in borcane, am facut saramura peste ele si le-am dat la dunst 30 min. Iarna se pot folosi la sarmale, se pot face cu maioneza sau la diverse mancaruri.
Despre mine

- Liliana Toma
- Acest blog a luat naștere din pasiunea mea pentru gătit și continuă cu locurile frumoase pe unde călătoresc. Gătesc cu placere într-o bucătărie normală pe care oricine o are acasă. De aceea, majoritatea rețetelor prezentate sunt rețete de familie, cum le spun eu, ușor de făcut și la îndemana oricui.
Never Miss A Recipe!
Join thousands of our subscribers and get our best recipes delivered each week!
Faceți căutări pe acest blog
BLOG CULINAR
- 30 de minute
- 9/
- Aifyer
- AluneRo
- Amintiri din copilărie
- Antreuri
- Anul nou
- Aperitive
- Arome si Esente
- Arovit
- Articole-anunturi
- Asevi
- aventuri: să gatim impreuna
- Bauturi racoritoare
- Boromir
- Branza
- Bucatar Curajos
- Bucataria asiatica
- Cabane
- Cafea
- Campanie de sarbatoare
- Caroli
- Casă și familie
- Călătorii
- Cina
- Ciorbe
- compoturi
- Concurs Koliba
- Conserve-muraturi-zacusca
- Cook4Me
- Craciun
- Denearuncat
- Dulceturi
- dulciuri diverse
- Dulciuri rapide
- Duminica in familie
- Eliada.eu
- Fast Food
- gemuri
- Gratare
- Grădina
- Grădină
- Gustari sarate
- Hortiprimex
- Inghetate
- Koliba
- La Colline
- Lactate din Baragan
- leifheitromania
- Lucas Bites
- m
- Mancare pentru copii
- Mancaruri cu carne de pui
- Mancaruri cu legume si paste
- Mancaruri diverse
- Masa de Paști
- Meniul zilei
- Mic dejun
- More Than Pub
- Mustar Chef Sosin
- Ol-eve Romania
- Ornamente
- Paine
- Pakmaya
- Pan Food
- Paști
- Perutnina
- Pizza
- Podravka
- Prajituri de post
- Prajituri dietetice
- Prajituri si torturi
- Prajituri si torturi dulciuri diverse
- Premii si lepse
- Preparare cu carne
- Preparare din lapte
- Preparate cu carne de miel
- Preparate cu carne de porc
- Preparate cu carne de vânat
- Preparate cu carne de vitel
- Preparate pe baza de peste
- Preparate rapide
- Produse de patiserie
- Provocarea "Virtual hug"
- provocarea Dulce Romanie
- Provocarea Secreta
- Retete de post
- Retete pentru Craciun
- Retete pentru Craciun si Revelion
- Retete vegane
- RoStar
- Salate
- Sano Vita
- SanoVita
- Sarbatori
- Să gătim împreună
- Sissi Romania
- Skont.ro
- Slow cooker
- Sosuri
- Sun Food
- Supe
- Supe creme
- Tapioca
- Torturi
- Torturi personalizate
- Tradiție și gastronomie românească
- Travel
- Weekend cu spor
- Yena.ro
- Zmeura
Ma urmaresc:
Totalul afisarilor de pagina
Advertisement
Translate
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
3 Comments
Ce bine arata... minunate.
RăspundețiȘtergereda Miki, dar sa vezi ce bune sunt in sarmale, tocanite sau cu maioneza
RăspundețiȘtergereImi plac ciupercile...dar nu stiu care sunt ghebe.Arata teribil de bine astea ale tale si ma gandesc si la gustul lor.
RăspundețiȘtergereRecunosc in fata tuturor,nu stiu decat despre cele din raft ca sunt bune.
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!