Ingrediente:
12 ardei grasi de marime potrivita, 500 g de carne, 60-80 g de razalai, patrunjel, o ceapa potrivita, 1-2 oua, sare, vegeta, smantana.
Mod de preparare:
Carnea se taie marunt.Ceapa taiata marunt se caleste un pic cu razalaii.Apoi se adauga carnea, ouale, sare si vegeta, dupa gust. Se amesteca bine compozitia. Ardeii se curata de cotor, avand grija sa ramana intregi, apoi se spala si se lasa sa se scurga. Se umplu ardeii cu compozitia de carne si se pun deoparte.Se pune apa la fiert cu o ceapa, osele de pui de pe care am taiat carnea .Se face un rantas astfel: in putin ulei prajim o ceapa mica cu o lingura de faina.Se stinge cu smatana si supa din oala . Se pune in oala, iar cand aceasta incepe sa fiarba se pun ardeii umpluti. Pe urma punem rantasul si lasam sa fiarba.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!