Ingrediente:
-3 vinete
-5 catei de usturoi
-1-2 lingurite de vegeta
-ulei
Mod de preparare:
Vinetele le spalam bine, le stergem si le taiem felii.Feliile le prajim in ulei, dupa care le asezam intr-o cratita. Usturoiul il dam prin presa si il amestecam cu apa si vegeta.Acest amestec il turnam in cratita peste vinete si le punem la fiert cca.10 minute, amestecand un pic sa se patrunda vinetele. Se pot servi asa sau alaturi o garnitura de cartofi sau orez.Sunt foarte bune in zilele de post.
Pofta buna!
4 Comments
Interesant! Nu am mancat pana acum asa vanata...toate au un inceput! Ms de ideea
RăspundețiȘtergereCatalina merci de vizita. sa stii ca sunt foarte bune.M-ai ales in zilele de post.
RăspundețiȘtergereSunt bune oricand,eu le ador pentru gustul lor aparte!
RăspundețiȘtergereteo si mie imi plac tare mult!!!
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!