Se aleg dovleceii
foarte proaspeti si nu prea mari.
Se rad usor de pielite, iar daca sunt mari se taie
in bucati de 3—4 cm.
Se spala, se scurg de apa, apoi se oparesc in apa clocotita (3—4 minute).
Se aseaza in borcane, se toarna sucul de rosii deasupra.
Se sterilizeaza 25—30 minute.
Se spala, se scurg de apa, apoi se oparesc in apa clocotita (3—4 minute).
Se aseaza in borcane, se toarna sucul de rosii deasupra.
Se sterilizeaza 25—30 minute.
2 Comments
Harnicutzo, aprovizionezi camara.
RăspundețiȘtergereBravo!
Lili, te invit cu mare mare drag la PROVOCAREA LUNII. Ce zici?
http://gabyd2.blogspot.com/2011/07/provocarea-lunii-august-dulce-romanie.html#comments
Multumesc Gaby!
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!