Reteta o am de aici
Primul blat:
- 7 albusuri,
-200 gr. zahar
-2 linguri de faina si 4 linguri de amidon
-1 lingurita praf de copt,
-2 linguri de otet
- cafea instant

Al doilea blat:
- 7 galbenusuri
-2 oua intregi
- 150 gr, zahar
-2 linguri de ulei
-130 gr,faina
-1 lingurita praf de copt
-1 lingura otet

Crema:
- un compot de piersici
-o budinca de vanilie
-125 gr,unt sau margarina
-1 plic de gelatina
-3 linguri de zahar

Mod de preparare:

Batem bine albusurile pana stau bat, adaugam zaharul, praful de copt stins cu otet, faina si amidonul. Asezam compozitia in tava cu lingura, gramajoare. Deasupra se presara cafeaua instant.
Luam galbenusurile si cele 2 oua intregi, le amestecam bine cu zaharul, uleiul, faina, praful de copt stins cu otet.Turnam si aceasta compozitie in tava peste albus. Dam la cuptor compozitia cca. 30 de minute.

Crema: Stoarcem sucul din compot si il amestecam cu lapte pana avem 500 ml. Preparam budinca dupa indicatiile de pe plic in acest amestec de suc cu lapte.Dupa ce s-a racit un pic adaugam gelatina si pe urma untul . Blatul il taiem in doua, asezam piersicele taiate feliute, acoperim cu crema obtinuta si pe urma punem cealalalta parte a  blatului. Lasam la rece pana se intareste crema.

Pofta buna!!!