Cu aceata reteta particip la proiectul Sunday Lunch organizat de Diana Duca .
Ingrediente:
Pt. chiftele:
- 500 gr. carne tocata
- 2 catei de usturoi
- un ou
- 3 felii de paine inmuiata
- sare
- piper
Pt. sos:
- un ardei gras rosu taiat cubulete
- o ceapa mica tocata
- un catel de usturoi zdrobit
- un pahar de supa de pui
- frunzulite de tarhon verde
- patrunjel verde tocat
- un varf de amidon alimentar (desfacut cu putina apa)
Pentru jeleul de rosii:
- 100 ml bulion
- un pliculet de gelatina
Mod de pregatire:
Intai pregatin jeleul: punem bulionul pe foc si il lasam sa ea un clocot, oprim focul si adaugam gelatina inmuiata in apa. Punem sucul obtinut intr-o tava si il dam la rece.
Amestecam toate ingredientele pentru chiftele, se formeaza cu mana uda chiftelute rotunde si se prajesc in ulei incins.
6 Comentarii
un adevarat regal culinar e in farfuria ta! mi-ai dat idei, sa stii!
RăspundețiȘtergereDia multumesc!!!
RăspundețiȘtergereCe bunatate!!
RăspundețiȘtergerete pup Andreea!!!
RăspundețiȘtergereMaaaama ce bunatate ai facut!! felicitari si pupic!!
RăspundețiȘtergereUaaaauuuu...interesant ! Ce bine arata :)
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!