5-6 kg gogosari
½ l otet
½ l ulei
½ kg zahar
800 ml bulion ( eu am pus un litru)
3-4 liguri
sare
1
conservant ( sau ½ pachet salicilat)
Gogosarii se taie felii , se oparesc
pe rand in aceasta compozitie si se scot intr-un lighean.In borcane
pe fundul lor se pune boabe de mustar, piper si frunze de telina.
Dupa ce au
fost pusi in borcane, se m-ai pun cateva frunze
de telina, se adauga zeama in care au fost opariti si se capacesc. Ii dam la
dunst 10-15 minute de cand au inceput sa fiarba.Se lasa sa se raceasca pana a
doua zi.
Sa aveti spor!!!
2 Comments
Foarte buni! anul acesta inca nu am pus si tare au crescut preturile la gogosari!
RăspundețiȘtergereda sunt foarte buni! Multumesc de vizita Maria!!!
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!