In luna noiembrie provocarea "Bucatar curajos" la reteta de mancare Geta ne propune reteta de chiftelute umplute cu mar si mozzarella. Foarte bune si gustoase. Eu in loc de mozzarella am folosit cascaval.
Pt. chiftele:
- 500 gr. carne tocata
- 2 catei de usturoi
- un ou
- 3 felii de paine inmuiata
- sare
- piper
Pentru umplutura:
-mar
- cascaval
-hrean ras
- zeama de lamaie
Carnea
tocata o amestecam cu toate ingredientele formand o pasta pentru chiftelute. Marul il
curatim, il stropim cu zeama de lamiae si in amestecam cu hean ras. Luam putina pasta o turtim si o umplem cu o bucatica de mar pregatit mai
devreme si o bucata de cascaval. Le punem la prajit si le servim alaturi de ce garnitura dorim.
Pofta buna!!!
2 Comments
sper ca ti-au placut !
RăspundețiȘtergereAu fost minunate!!! Multumesc de reteta!!!
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!