Ingrediente
2 l apa,
0.5 l zeama de varza murata,
2 morcovi,
o ceapa,
un dovlecel,
3 linguri cu rosii cubulete ( din conserva de la SunFood),
patrunjel, marar, sare,
1 galbenus
3 linguri smantana
1 lingura faina.
Mod de preparare
Se pun la fiert intr-o oala cu apa, o ceapa taiata marunt si
morcovii taiati cubulete . Cand
zarzavatul este fiert, se adauga zeama de varza, dovleceii curatati si taiati
potrivit, rosiile si mararul si patrunjelul verde. Se potriveste de sare si lasam
sa fiarba doar putin , pentru ca dovleceii sa nu se sfarame. Ciorba o putem
drege cu un amestec format din galbenus,
faina si smantana.
4 Comments
O ciorbica numai buna de mancat pe vreme ploioasa. Te pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Paula! :*
Ștergereda, buna, chiar am acum!
RăspundețiȘtergereCoco e delicioasa!!
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!