Daca vrem sa facem traduceri autorizate, deci iata ce trebuie sa stim.
                Deci, ce este o traducere autorizata?
Traducerea efectuata de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei este o traducere autorizata. Autorizarea traducerii se face prin aplicarea stampilei traducatorului impreuna cu semnatura acestuia.
                Cine efectueaza traducerea?
Traducerea este efectuata de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei si cu experienta in diferite domenii : traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri auto, traduceri IT, traduceri financiare, traduceri web, traduceri telecomunicatii,traduceri navale, traduceri literare, traduceri comerciale, traduceri economice. Reteaua de traducatori a companiei noastre este formata din traducatori profesionisti, dedicati si motivati, in permanenta adaptati noilor cerinte ale pietei internationale de traduceri. In dorinta de a fi in permanenta la curent cu noile cerinte in domeniul traducerilor, ne bazam atat pe cunostiintele traducatorilor nostri, dar si pe tehnologia din domeniu.
Traducerea legalizata este, in fapt, o traducere autorizata cu mentiunea ca semnatura traducatorului este certificata de catre un notar public.  Serviciile de traducere sunt efectuate de catre traducatori si interpreti autorizati de catre Ministerul de Justitie si putem oferi, la cerere, legalizarea notariala a traducerilor din diverse limbi.
                Care sunt etapele pentru o traducere autorizată?
-Traducerea documentelor de către un traducător autorizat de Ministerul Justiției din România
-Pregătirea de către Academia de Traduceri a documentelor pentru autorizarea traducerii

            Iata cateva servicii gratuite incluse în prețul traducerii autorizate oferite de academia de traduceri
-Autorizarea traducerilor de către un traducător autorizat de Ministerul Justiției
-Pregătirea  actelor pentru autorizarea traducerilor
-Consultanța privind procedura de autorizare a traducerilor
-Scanarea, printarea, copierea traducerilorTrebuie sa stim ca Romania este membră a programului european de traduceri Traduki.


Acestea au fost cateva informatii despre traduceri. Sper sa fie cu folos!