Anvelopele pentru camioane Acvila  au fost proiectate pentru a oferi economie maximă pe toată durata de utilizare a anvelopei şi mult timp după aceea.
             Costul anvelopelor reprezintă un factor esenţial în cadrul costurilor totale de funcţionare în industria transporturilor. Achiziţionarea unei anvelope resapate ajută la reducerea semnificativă a acestui factor.  Comandand anvelopele Acvila avem o garantie de 24 de luni si sunt livrate foarte rapid.
    Beneficiile anvelopelor pentru camioane Acvila nu sunt valabile doar pentru un singur ciclu de utilizare.
 Datorită resapării profesionale, acestea capătă o nouă viaţă şi oferă aceiaşi calitate ca şi o anvelopă nouă. Pentru a prelungi şi mai mult durata de utilizare, o anvelopă care afişează pe lateral menţiunea „posibilitate de recanelare” poate fi de asemenea recanelată. Această opţiune este adecvată pentru parcuri auto care au propriul service pentru anvelope şi ţin un stoc de anvelope de rezervă. Dacă personalul de la firma respectivă a fost pregătit în mod special pentru procesul de recanelare a anvelopelor, performanţa vehiculelor poate fi optimizată.
    Ce este resaparea? Reșaparea, uneori, cunoscuta ca rematritare, este procesul de remanufacturare conceput pentru a extinde durata de viață utilă a anvelopelor.
      Reșaparea începe cu o inspecție de siguranță a anvelopei. Banda de rulare veche este indepartata, si o banda de rulare din cauciuc noua este aplicata nefixată de "carcasa" folosind utilaje specializate.
     Există două procese principale utilizate pentru reșaparea anvelopelor pentru vehicule comerciale – tratare la cald si la rece. Ambele procese începe cu inspectia anvelopei, urmată de procesul de polizare a benzii de rulare vechi. Inspecția poate fi efectuată de către inspector vizual, dar este, de asemenea efectuata si cu ajutorul razelor X. Dupa inspecție și polizare, anvelopele sunt tratate termic,  process prin care sunt acoperite cu cauciuc "moale" și apoi tratat în acelasi mod ca si anvelopele noi - mai sus aveti video detaliat.  
    Deși cuvintele "reșapare" sau "remodelare" sunt adesea folosite pentru a descrie anvelopele reșapate, există o diferență în sensul lor. "Reșaparea" este termenul generic pentru anvelope reconditionare prin care se extinde durata de viață utilă a unei anvelope uzate prin adăugarea de noi materiale. "Remodelare se referă expres la refacerea benzii de rulare (nu si al peretelui lateral).
    În Europa toate anvelopele resapate/remodelate, prin lege, trebuie să fie fabricate în conformitate cu Regulamentul CE 108 (anvelope auto) sau 109 (anvelope pentru vehicule comerciale). Ca parte a acestui regulament, toate anvelopele trebuie să fie testate conform acelorasi sarcini și criterii de viteză ca și la anvelopele noi. 
    Ce este recanelarea? Recanelarea profesională este o opţiune bună pentru prelungirea vieţii anvelopei, facând-o astfel chiar mai economică.  Recanelarea e eficientă din două puncte de vedere: în primul rând, pentru că pur şi simplu poţi sa foloseşti anvelopa mai mult timp, iar în al doilea rând pentru că adâncimea mai mică a profilului scade rezistenţa la rulare, ceea ce duce la reducerea consumului de carburant.
          Pe lângă aceste avantaje mai apare şi beneficiul mediului înconjurător. O anvelopă care este folosită mai mult timp până la schimbare economiseşte resurse importante. Anvelopa trebuie bineînteles să fie marcată ca fiind recanelabilă. Este singura modalitate prin care putem să ne asigurăm ca anvelopa poate fi recanelată.