Ingrediente rulada cascaval:
-Masline
-Cabanos
-Chili pudra
Mod de preparare:
-Punem apa la fiert.
-Razuim Cascavalul Koliba pe razatoarea
mare.
-Punem cascavalul la topit in apa fierbinte, strecuram, il scurgem bine si
il intindem intre doua pungi sub forma dreptunghiulara nici prea subtire dar
nici prea gros.
-Peste cascavalul intins punem la mijloc un fir de carnat
cabanos, sau presaram putin chili pudra, sau rondele de masline. Se poate
sa punem peste cas felii de sunca si pe urma firul de cabanos.
-Rulam strans, bagam capetele si punem la rece pentru cateva ore.
Sursa inspiratie Bucataresele vesele.
Sursa inspiratie Bucataresele vesele.
O sa obtinem o rulada de cascaval super buna….
Rulada facuta cu sunca si cabanos:
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!