Ingrediente:

150 gr. Faina

2 oua

o conserva porumb

200 gr lapte

un varf de lingurita praf de copt

cozi de ceapa

patrunjel

Pentru topping:

telemea

Mod de preparare:

Separam ouale. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Jumatate din conserva de porumb o bagam la blender si o facem pasta.

Intr-un bol punem faina, galbenusurile,cozile de ceapa si patrunjelul (taiate marunt) si pasta de porumb. Le amestecam bine cu un tel. 

                 

               

Adaugam si albusurile batute spuma, amestecam cu o lingura de metal. 

  

Cu polonicul punem la prajit intr-o tigaie unsa cu unt sau ulei. 

   

Dupa ce le-am copt in tigaie eu le mai bag 5 minute si in cuptor, sa se faca si in mijloc.


Le servim cu telemea rasa pe deasupra, alaturi de o cana de ceai.

Pofta Buna!