Salată cu năut și piept de pui



În altă postare vă ziceam despre condimentele de la Sonnentor. Gama lor de ceaiuri, condimente, cafea, miere și delicatese, inovatoare și colorate, este cunoscută și apreciată în toate colțurile lumii. Produsele ecologice provenite direct de la fermierii sunt procesate cu multă bucurie, dăruire și măiestrie.

Azi am folosit câteva condimente pe care le-am primit:

STEAK THAT- 50 g-

Amestec Mirodenii BBQ cu Roșii Uscate - Un steak bun la grătar are nevoie de condimentare specială. Nu foarte complicat dar bine aromat, precum carnea însine, acest amestec cu rozmarin și roșii uscate este exact ce trebuie.

Voie Bună - Flori și Mirodenii -25gr-

Buna dispoziție poate fi contagioasă. Acest amestec vă va purta pe meleaguri meditaraneene, răpindu-vă într-o nouă vacanță de vară pe malul mării!

Dar acum să vă arăt ce am făcut:

Ingrediente:

Pentru salată:

-o conserva de năut

-o pungă de legume mexicane

- salată

-condimente Voie Bună - Flori și Mirodenii  de la Sonnentor

- 2-3 linguri de ulei de măsline

 Pentru pieptul de pui:

-un piept de pui

-50 ml ulei de masline

-condimente STEAK THAT -Amestec Mirodenii BBQ cu Roșii Uscate de la Sonnentor

Mod de preparare:

Salata o preparam astfel:

Fierbem cca 10 minute legumele mexicane. Le lăsăm sa se răcească. Stoarcem năutul din conservă. Într-un bol amestecam legumele cu năutul și salata tăiată. Adaugăm peste salată condimentele “Voie Bună. Salata este gata!

Pieptul de pui îl tăiem fâșii, îl condimentăm. Am folosit condimente STEAK THAT -Amestec Mirodenii BBQ cu Roșii Uscate de la Sonnentor. Îl punem într-o tavă și îl dăm la cuptor cca 30 minute, sau până este gata.

Dacă și pieptul e gata, îl lăsăm la odihnă 10 min. Și apoi îl taiem și îl servim alături de salată.

Vă doresc Poftă Bună!!!!

 

























15 Comments

  1. Mi-ai dat o idee de prânz consistent și delicios!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place năutul- cu piept de pui încă nu l-am încercat. Mersi lt rețeta 🧡🧡🧡

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar ieri ma gândeam ca as manca pui cumva, dar nu știam cum, vreau ceva altfel. Și uite ca am găsit rețeta ta! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. O adevărată gospodina, chiar în seara asta am sa fac și eu. 😁 😁

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesantă ideea ta!
    Merită încercată o astfel de rețetă sănătoasă și gustoasă. Mi-am notat-o, o voi încerca și eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie nu-mi place nautul dar in general folosesc toate condimentele posibile in bucatarie. Incerc totusi ca tot ce se poate usca, de exemplu busuiocul sau cimbrul, sa le iau direct din gradina si sa le folosesc ulterior

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata tare bine preparatul tau! Nu am gustat naut pana acum, dar suna bine reteta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Încă o rețetă simplă!Îmi plac foarte mult rețetele dumneavoastră,pentru că sunt ușor de preparat și nu necesită mult timp.
    Piept de pui, cu salata de naut...o sa incerc.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am un stil de viață vegan, asta înseamnă că inclusiv mâncarea pe care o consum este vegană.
    Ai încercat vreodată să înlocuiește cu ciuperci pleurotus?

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac anumite condimente in mancaruri, trag o fuga pe site sa vad ce au!

    RăspundețiȘtergere
  11. Arata deicios! Ma bucur ca am descoperit acum reteta ta, tot imi era pofta de salau pane sau orice fel de salau in ultimile zile. yummm

    RăspundețiȘtergere
  12. Iubesc nautul si combinatia asta pare a fi froarte gustoasa si potrivita pentru gusturile mele

    RăspundețiȘtergere
  13. Yummy numai bunatati ai pregatit!! 🥰🥰🥰 Ai avut ajutoarele potrivite! Trebuie sa le incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am mancat niciodata naut dar cu reteta ta cred ca o sa l gust si prepar pentru prima data. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu sunt fana naut, dar trebuie sa recunosc ca mi-ai facut pofta. Am apa in gura.

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!

Follow Me On Instagram