În altă
postare vă ziceam despre condimentele de la Sonnentor. Gama lor de ceaiuri,
condimente, cafea, miere și delicatese, inovatoare și colorate, este cunoscută
și apreciată în toate colțurile lumii. Produsele ecologice provenite direct de
la fermierii sunt procesate cu multă bucurie, dăruire și măiestrie.
Azi am
folosit câteva condimente pe care le-am primit:
STEAK
THAT- 50 g-
Amestec
Mirodenii BBQ cu Roșii Uscate - Un steak bun la grătar are nevoie de condimentare
specială. Nu foarte complicat dar bine aromat, precum carnea însine, acest
amestec cu rozmarin și roșii uscate este exact ce trebuie.
Voie Bună
- Flori și Mirodenii -25gr-
Buna
dispoziție poate fi contagioasă. Acest amestec vă va purta pe meleaguri
meditaraneene, răpindu-vă într-o nouă vacanță de vară pe malul mării!
Dar acum
să vă arăt ce am făcut:
Ingrediente:
Pentru
salată:
-o
conserva de năut
-o pungă
de legume mexicane
- salată
-condimente
Voie Bună - Flori și Mirodenii de la Sonnentor
- 2-3 linguri
de ulei de măsline
Pentru pieptul de pui:
-un piept
de pui
-50 ml
ulei de masline
-condimente STEAK THAT -Amestec Mirodenii BBQ cu Roșii Uscate de la Sonnentor
Mod de
preparare:
Salata o
preparam astfel:
Fierbem
cca 10 minute legumele mexicane. Le lăsăm sa se răcească. Stoarcem năutul din conservă.
Într-un bol amestecam legumele cu năutul și salata tăiată. Adaugăm peste salată
condimentele “Voie Bună”. Salata este gata!
Pieptul de pui îl tăiem fâșii, îl condimentăm. Am folosit
condimente STEAK THAT -Amestec Mirodenii BBQ cu Roșii Uscate de la Sonnentor. Îl
punem într-o tavă și îl dăm la cuptor cca 30 minute, sau până este gata.
Dacă și pieptul e gata, îl lăsăm la odihnă 10 min. Și apoi
îl taiem și îl servim alături de salată.
Vă doresc Poftă Bună!!!!
15 Comments
Mi-ai dat o idee de prânz consistent și delicios!
RăspundețiȘtergereImi place năutul- cu piept de pui încă nu l-am încercat. Mersi lt rețeta 🧡🧡🧡
RăspundețiȘtergereChiar ieri ma gândeam ca as manca pui cumva, dar nu știam cum, vreau ceva altfel. Și uite ca am găsit rețeta ta! :))
RăspundețiȘtergereO adevărată gospodina, chiar în seara asta am sa fac și eu. 😁 😁
RăspundețiȘtergereFoarte interesantă ideea ta!
RăspundețiȘtergereMerită încercată o astfel de rețetă sănătoasă și gustoasă. Mi-am notat-o, o voi încerca și eu.
Mie nu-mi place nautul dar in general folosesc toate condimentele posibile in bucatarie. Incerc totusi ca tot ce se poate usca, de exemplu busuiocul sau cimbrul, sa le iau direct din gradina si sa le folosesc ulterior
RăspundețiȘtergereArata tare bine preparatul tau! Nu am gustat naut pana acum, dar suna bine reteta.
RăspundețiȘtergereÎncă o rețetă simplă!Îmi plac foarte mult rețetele dumneavoastră,pentru că sunt ușor de preparat și nu necesită mult timp.
RăspundețiȘtergerePiept de pui, cu salata de naut...o sa incerc.
Pupici
Eu am un stil de viață vegan, asta înseamnă că inclusiv mâncarea pe care o consum este vegană.
RăspundețiȘtergereAi încercat vreodată să înlocuiește cu ciuperci pleurotus?
Imi plac anumite condimente in mancaruri, trag o fuga pe site sa vad ce au!
RăspundețiȘtergereArata deicios! Ma bucur ca am descoperit acum reteta ta, tot imi era pofta de salau pane sau orice fel de salau in ultimile zile. yummm
RăspundețiȘtergereIubesc nautul si combinatia asta pare a fi froarte gustoasa si potrivita pentru gusturile mele
RăspundețiȘtergereYummy numai bunatati ai pregatit!! 🥰🥰🥰 Ai avut ajutoarele potrivite! Trebuie sa le incerc si eu.
RăspundețiȘtergereNu am mancat niciodata naut dar cu reteta ta cred ca o sa l gust si prepar pentru prima data. Multumesc!
RăspundețiȘtergereNu sunt fana naut, dar trebuie sa recunosc ca mi-ai facut pofta. Am apa in gura.
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!