În altă postare vă ziceam despre condimentele de la Sonnentor. Gama lor de ceaiuri, condimente, cafea, miere și delicatese, inovatoare și colorate, este cunoscută și apreciată în toate colțurile lumii. Produsele ecologice provenite direct de la fermierii sunt procesate cu multă bucurie, dăruire și măiestrie.

Azi am folosit câteva condimente pe care le-am primit:

STEAK THAT- 50 g-

Amestec Mirodenii BBQ cu Roșii Uscate - Un steak bun la grătar are nevoie de condimentare specială. Nu foarte complicat dar bine aromat, precum carnea însine, acest amestec cu rozmarin și roșii uscate este exact ce trebuie.

Voie Bună - Flori și Mirodenii -25gr-

Buna dispoziție poate fi contagioasă. Acest amestec vă va purta pe meleaguri meditaraneene, răpindu-vă într-o nouă vacanță de vară pe malul mării!

Dar acum să vă arăt ce am făcut:

Ingrediente:

Pentru salată:

-o conserva de năut

-o pungă de legume mexicane

- salată

-condimente Voie Bună - Flori și Mirodenii  de la Sonnentor

- 2-3 linguri de ulei de măsline

 Pentru pieptul de pui:

-un piept de pui

-50 ml ulei de masline

-condimente STEAK THAT -Amestec Mirodenii BBQ cu Roșii Uscate de la Sonnentor

Mod de preparare:

Salata o preparam astfel:

Fierbem cca 10 minute legumele mexicane. Le lăsăm sa se răcească. Stoarcem năutul din conservă. Într-un bol amestecam legumele cu năutul și salata tăiată. Adaugăm peste salată condimentele “Voie Bună. Salata este gata!

Pieptul de pui îl tăiem fâșii, îl condimentăm. Am folosit condimente STEAK THAT -Amestec Mirodenii BBQ cu Roșii Uscate de la Sonnentor. Îl punem într-o tavă și îl dăm la cuptor cca 30 minute, sau până este gata.

Dacă și pieptul e gata, îl lăsăm la odihnă 10 min. Și apoi îl taiem și îl servim alături de salată.

Vă doresc Poftă Bună!!!!