Ingrediente :
-400ml smântână lichidă pentru frișcă
-2-3 linguri de zahăr pudră
-8 pachete de biscuit Big Fox-RoStar
-100g strugurasi rosii
-100g cirese sau visine

Ingrediente glazură:
-100 g ciocolată
-40 ml frisca lichida

Pentru decor:
Visine, strugurasi, cireșe
Bucăți de biscuiți Baby Star

Mod de preparare:
Aici avem ingredientele:

Batem frișca bine, împreună cu zaharul. 


Rupem biscutii Big Fox bucăți. Amestecam frișca cu biscuiții. 

Luam o tava de chec și o îmbracăm cu  folie alimentara. Punem un strat de frișcă cu biscuit, adaugăm un strat de fructe (cireșe, strugurași) și continuam cu ultimul strat de frișcă cu biscuit. 


Învelim bine în folie  și dăm la congelator cca 4-5 ore. 


Eu l-am lăsat de seara până dimineața. După ce e înghețat îl scoatem din forma de chec, îl așezăm în tavă și îl învelim cu glazura de ciocolata. 

Vă întrebați cum am făcut glazura? Am pus ciocolata și frișca lichidă pe aragaz și am lăsat-o la foc încet până am văzut că ciocolata începe să se înmoaie. Am luat-o de pe aragaz și am amestecat-o bine. Glazura astfel obținută o lăsăm 2-3 minute să se răcească și o turnam peste tort.

Îl ornăm după bunul plac cu fructe și bucăți de biscuit.