Ingrediente:
-4
dovlecei mici (aproximativ 700 gr)
-2 oua
-70 gr
faina
-10 gr
praf de copt
-100 ml
lapte
-20 gr unt
topit
-curry
-sare
Mod de
preparare:
Dovleceii
ii spalam uscam si curatam o lamela da, una nu.Adica mai lasam pe alocuri si
coaja.
Ii taiem
rondele subtiri, ideal ar fi pe razatoarea cu lame.
Faina o
amestecam cu praful de copt.
Ouale le
mixam bine cu sare. Adaugam untul topit, laptele aromatizat de curry si faina
in ploaie. Compozitia obtinuta o amestecam cu rondelele de dovlecei, cu atentie
sa nu le rupem.
Turnam
totul intr-o tava unsa si tapetata, nivelam si batem bine sa se uniformizeze. Deasupra
presaram 10 gr de cascaval. Data viitoare o sa bag la cuptor tava sic and vad
ca se rumeneste o sa scot sa pun cascavalul.
Coacem
pana se rumeneste usor deasupra.
Pofta
Buna!!
Sursa: forum artaculinara.com
8 Comments
Ce simplu pare de facut reteta! Sora mea iubeste dovleceii, asa ca o sa i-o trimit.
RăspundețiȘtergereMultumesc! Sper sa ii placa!
ȘtergereCe reteta interesanta, imi plac dovleceii dar nu am mancat decat pane, pe grill, la cuptor cu alte legume sau chiftelute.
RăspundețiȘtergereCateodata mai incercam si altceva. :)
ȘtergereCe reteta interesanta si sanatoasa! E perfecta si rapida pentru zilele de vara. 😍😍
RăspundețiȘtergereDa, e rapida si buna!
ȘtergereNu am incercat niciodata o reteta de genul, dar nu cred ca mi-ar displacea
RăspundețiȘtergerePoate o faci sa vezi cum e!
ȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!