Intotdeauna, vrem sa  avem casa perfect curata și dezinfectata. De aceea pentru curățenia zilnică si mai ales cea generala, aleg întotdeauna Asevi Romania - au super preturi și oferă o super calitate.

Azi vreau sa va vorbesc despre  cel mai bun dezinfectant multisuprafete de pe piata Asevi Gerpostar Plus – cu acțiune bactericidă și fungicidă. Formula conține săruri cuaternare de amoniu (benzyl-C12-16 alchildimetil clorid), respectă cele mai stricte cerințe de mediu pentru Ecotoxicitate și combină o mare putere de curățare cu maximă eficienţă bactericidă și fungicidă, eliminând 99.9% din germeni, bacterii și ciuperci (Pseudomonas Aeruginosa, Staphylococcus Aereus, Escherichia Coli, Enterococcus Hirae, Candida Albicans, Aspergillus Brasiliensis).

Soluția se pulverizează pe orice tip de suprafața: mese de lucru, obiecte sanitare, cabine de duş, interior/exterior electrocasnice, jucării bebeluși, accesorii animale de companie, coșuri și pubele de gunoi, toate tipurile de pardoseli. Nu pătează țesăturile, nu afectează suprafețele delicate (marmură, inox, lemn) și nu necesită clătire.

Datorită formulei sale cu mare efect rezidual, Gerpostar Plus continuă să dezinfecteze suprafața și după aplicare, acționând constant timp de 2 ore și împiedicând înmulțirea agenților patogeni. Formula dezinfectantului Gerpostar Plus îndeplinește cele mai înalte standarde (UNE-EN 13697), fiind perfect adaptată noii legislații privind produsele biocide și garantând decontaminarea.

Ce sa va mai spun, doar ca este cel mai bun dezinfectant, care omoara 99,9% din germeni, bacterii si ciuperci, dezinfecteaza, curata si parfumeaza!

Se poate vedea si in filmulet! J




PS. Asevi are magazin online de unde putem sa luam produsele dorite: https://asevi.ro/

Voi ce parere aveti? Folositi produse de curatenie de la Asevi?