Tagliatele cu ton, ulei de masline si patrunjel

 

Pentru reteta avem nevoie de:

        - un pachet tagliatele  de la A.L.T.O. Paste artizanale

        - 3 cutii ton

        - 2 catei de usturoi

       -  ulei de masline

        - patrunjel

      Mod de preparare:

        Tagliatelele le fierbem in apa cu sare si putin ulei, 7-8 minute.

       Curatim cei doi catei de usturoi, ii strivim cu lama de la cutit si ii prajim intr-o tigaie in care am adaugat 2 linguri ulei de masline.

Desfacem conservele de ton si le punem in tigaie, amestecand sa se intrepatrunda aromele.  Aruncam tagliatele in tigaie si amestecam din nou. La final adaugam patrunjelul tocat.

      Astfel am obtinut o mancare simpla, rapida si foarte gustoasa, datorita celor mai bune  paste.  Iubesc aceste produse!

“Inspirat de tradiție, făcut cu pasiune” e motto-ul care definește pastele artizanale A.L.T.O. Pasta. Cele mai bune paste facute din oua de casa. Le puteti gasi online in magazinul lor online: https://altopasta.ro/shop/

 





5 Comments

  1. N-am avut ocazia sa incerc tagliatele cu ton, dar arata apetisant! Mersi pentru ideea faina. 🥰🥰

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar acum cateva seri am facut o salata de paste cu ton, doar ca nu erau tagliatele ci spirale :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si noua ne plac pastele cu ton. Nu am incercat asa simple, doar cu ton si usturoi, dar cred ca sunt delicioase.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plax retetele tale ca sunt foarte usor de facut.Mi-ai dat o idee de mancare pe maine 😘

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata foarte bine si reteta pare usoara. Am sa o incerc cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!

Follow Me On Instagram