Contextul actual ne-a facut sa constientizam cat de important este sistemul imunitar si nevoia de a-i ocroti pe cei dragi. 

Cele mai eficiente solutii pentru sanatatea noastra si a celor pe care ii iubim sunt suplimentele alimentare.

Hyllan Pharma - BUZZStore ne ofera:

Propogrip OMNIMUN

Pentru ca zilele acestea avem nevoie de mai mult echilibru, atunci cand vine vorba de sanatatea noastra, cu totii stim ca echilibrul sistemului imunitar este esential pentru buna functionarea a organismului, el fiind cel care ne apara impotriva dezvoltarii bolilor.

PropoGrip OMNIMUN este un produs de noua generatie, cu o formula complexa si unica pe piata farmaceutica din Romania, cu efecte imunostimulatoare dovedite clinic:

  • Beta-glucan (sub forma complexului activ brevetat Wellmune®)
  • Vitamina C (in doza forte de 1000 mg)
  • Tinctura de propolis (cea mai concentrata forma de propolis)
  • Zinc, Seleniu si Vitamina B2

Datorita principiilor sale active, PropoGrip OMNIMUN este recomandat atat in scop preventiv, pentru intarirea sistemului de aparare al organismului si reducerea incidentei racelilor si a gripei, cat si in fazele acute, pentru diminuarea inflamatiei cailor respiratorii superioare, a severitatii simptomelor si a duratei afectiunilor, favorizand eliminarea mai rapida a virusului din organism.

Astfel, formula complexa, ingredientele premium, cu efecte studiate si in concentratii optime, fac din produsul PropoGrip OMNIMUN o alegere corecta, informata si eficienta pentru echilibrul sistemului imunitar.

ApiMag

Suprasolicitarea fizica si intelectuala intensa reprezinta o provocare constanta a vietii moderne: task-uri complexe la birou, antrenamente la sala, scoala online, activitati cu copiii.

Stresul acumulat in aceste perioade poate fi responsabil de numerose efecte negative asupra orgasnismului: stari de oboseala, extenuare, lipsa de energie, un sistem imunitar slabit, migrene sau chiar insomnie.

Datorita combinatiei sale unice de ingrediente, ApiMag reprezinta cea mai complexa formula de Magneziu si Vitamina B6, imbunatatita cu laptisor de matca si Vitamina C, pentru sustinerea organismului persoanelor active, cu un stil de viata care implica eforturi fizice si mentale frecvente:

  • combate oboseala si creste rezistenta organismului la stres
  • imbunatateste puterea de concentrare si de memorare
  • contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si imunitar
  • asigura buna functionare a sistemului muscular si osos

Refflor Choco

Ca parinte vrei sa-ti protejezi copilul, dar si sa se joace liber asa cum ai facut-o si tu. De aceea esti mereu in cautare de alternative care ii pot oferi copilului tau resursele necesare, pentru asigurarea unui sistem imunitar consolidat.

Refflor Choco, un deliciu pentru imunitate

#vitamina D3 stimuleaza imunitatea si contribuie la scaderea riscului de a dezvolta infectii respiratorii

#echilibreaza flora intestinala cu rol in stimularea activitatii celulelor sistemului imunitar

#sustine sanatatea sistemului muscular si osos

#administrare usoara pentru mamici si delicioasa pentru copii

#ciocolata adevarata, doze mici de energie