Ce trebuie să știm despre creditul ipotecar destinat achiziționării sau renovării!

 

Ce trebuie să știm despre creditul ipotecar destinat achiziționării sau renovării unei locuințe? Multe lucruri! A fi bine informat înseamnă a face cea mai bună alegere în privința creditului ipotecar. 

Pentru început, trebuie să știm ce este un credit ipotecar, care este destinația lui, care sunt avantajele lui și cui ne adresăm pentru a-l obține pe cel potrivit nouă. Creditul potrivit pentru un om este împrumutul cu cea mai mică dobândă, împrumutul cel mai rapid, împrumutul cu cea mai lungă perioadă de rambursare și așa mai departe. Însă la fel ca în cazul tuturor lucrurilor aflate în posesia noastră, și creditul ipotecar trebuie să ni se potrivească. 

Pe lângă curiozitățile standard ce țin de avans, dobândă, condiții de eligibilitate și perioada de rambursare, cam cele de mai sus au fost intrebările mele când m-am hotărât să iau un credit ipotecar pentru renovarea și modernizarea locuinței.

Vă las mai jos câteva informații pe care le-am obținut:

-         Creditul ipotecar constă într-un împrumut destinat achiziționării, construirii sau renovării (modernizării) unei locuințe. Pentru creditul ipotecar se garantează la instituția financiară creditoare cu locuința care se achiziționează / construiește / modernizează. Ipoteca este înregistrată în Cartea Funciară.

-         Pe toata perioada de creditare, titularul creditului va avea obligația de a achita lunar rata formată din principal (credit) și dobânda. Toate condițiile de creditare legate de obiect, valoare, perioadă, garanție și costuri- comisioane și dobânzi-sunt prevăzute în contractul de credit încheiat între instituția de credit și debitor.

-         Pentru rambursările totale sau parțiale făcute în avans, debitorul NU plătește dobânda.

-         Pentru a obține cel mai avantajos credit ipotecar ideal este să apelați la un broker de credite profesionist, așa cum sunt brokerii de credite de la compania de intermedieri  credite, AVBS Credit. Brokerii de credite AVBS Credit se asigură că produsul ales este cel mai avantajos împrumut pentru tine.

-         Brokerul de credite nu doar că te ajută să alegi creditul optim pentru tine, conform nevoilor tale, dar și profilului tău financiar, ci îți întocmește și dosarul de credit și îți obține creditul de la banca aleasă în cele mai bune condiții.

-         Însituația în care veniturile proprii nu sunt suficiente pentru accesarea împrumutului necesar, ai posibilitatea de a participa la obținerea și achitarea creditului împreună cu un codebitor. Codebitorul este acea persoană apropiată ție, de încredere, cu ajutorul căruia creditul ipotecar devin mai ușor de accesat.

AVBS  Credit este în parteneriat cu peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România.

Băncile din România au o mulțime de oferte și produse bancare, iar condițiile de creditare și specificațiile împrumuturilor diferă de la o bancă la alta.

Astfel, o bancă poate avea condiții de creditare mai relaxate, pe când altă bancă poate avea o dobândă mai avantajoasă decât toate celelalte. Unele  bănci creditează anumite domenii de activitate, altele nu accept toate tipurile de venit. Sunt bănci care permit împrumuturi ipotecare cu dobânda fixă pe o perioadă de 5-7 ani, altele acordă doar împrumuturi cu dobânda variabilă.

Diferențele sunt multiple și  poți afla toate aceste detalii doar apelând la un broker de credite care are înportofoliul său zeci de instituții financiare și sute de produse bancare: credite ipotecare, credite de nevoi personale, credite auto, carduri de credite, credite rapide, soluții de refinanțare, credite pentru  persoane juridice și așa mai departe.

Brokerul de credite cunoaște TOATE specificațiile produselor bancare, toate  condițiile de credite, toate drepturile și obligațiile pe care viitorul debitor le are. Așadar, decât să mergi din bancă în bancă, decât să petreci luni de zile pentru contractarea unui credit ipotecar sau, și mai rău, să întâmpini refuz după refuz din cauza unei chichițe minore, mai bine apelezi la un specialist.

Oferta de creditare este incredibil de variată, însă creditul ipotecar potrivit ție EXISTĂ!

Pentru obținerea unui credit potrivit ție, află că serviciile de brokeraj bancar AVBS Credit sunt 100% GRATUITE. Așadar, poți apela cu încredere, ajutorul brokerului de credite face diferența între un credit aprobat și un credit respins! Ajutorul brokerului de credite este prompt, sigur, avizat și rapid!

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!