Îmi plac rețetele simple și rapide.  Așadar azi m-am gândit sa fac rulouri de pui cu brânză de capră.

Am folosit brânză de capră La Colline. Brânza La Colline conține numai ingrediente naturale: lapte de capră, fermenți lactici, cheag natural de ied, sare de mare, condimente și ierburi. Nu sunt utilizați niciun fel de conservanți, aditivi sau organisme modificate genetic. 

Gustul fin și structura delicată se obțin printr-o tehnologie de închegare lentă, procesare manufacturieră și maturare monitorizată.

Brânza de capră La Colline nu conține colesterol, are doar 300 kcal/100g, este un produs hipoalergic, prezintă digestibilitate ridicată fiind recomandată în diete, boli cronice sau în convalescență.

Alte rețete cu brănză de capră La Colline gasiți aici pe blog:

https://www.culiliinbucatarie.ro/search/label/La%20Colline?&max-results=6

Pentru rețeta mea de azi avem nevoie de:

1 piept de pui

brânză de capră cu mărar La Colline

brânză proaspătă de capră La Colline

șuncă felii

2 ouă

făină alba

pesmet

Sare, piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie fâșii subțiri și se bate ca la șnitele, se sărează și se piperează.

Pe fiecare fâșie întindem  brânza, se adăugă felii de șuncă, apoi se rulează și se prinde cu o scobitoare ca să nu se desfacă. Am folosit brânză de capră cu mărar, dar și brânză proaspătă de capră

Ouale se bat cu sare și piper.

Fiecare rulou se dă prin făina, ou bătut și pesmet, apoi se prăjesc în ulei încins. Se scot pe șervețele ca să absoarbă excesul de ulei.

Sunt perfecte lângă orice garnitura, salată sau murături.

Poftă bună!