Ce tipuri de lenjerii de pat vă plac? Ce alegeți să luați? Acestea sunt întrebări pe care le punem cînd vrem să achiziționăm o lenjerie de pat.

Un somn bun ne ajută să fim mai odihniți și pregătiți pentru activitățile de zi cu zi. Pe lângă salteaua confortabilă și decorul dormitorului, lenjeria și materialul din care aceasta este confecționată reprezintă piesa de rezistență a unui somn odihnitor. . Pentru a avea un somn liniștit și neîntrerupt trebuie să ai așternuturile potrivite.

 Este important ca modelele pe care le alegem să se potrivească cu dormitorul.

 Avem foarte multe opțiuni când vrem să facem o alegere. Mie îmi plac foarte mult cele de finet și bumbac satinat. Dar mai putem alege și cocolino, bumbac ranforsat, poplin, damask și fosforescente.

De aceea am comandat de pe site-ul www.patone.ro o lenjerie de pat de finet.

Daca îți place luxul oferit de o lenjerie de pat dar cauți ceva care să îți ofere un confort suplimentar, poți opta pentru lenjeria de pat din finet.

Finetul este moale, pufos, rezistent în timp deoarece nu își deteriorează structura sau culorile, pastrează aerul și căldura, dar lasă pielea să respire. Astfel că lenjeriile de pat realizate din finet sunt foarte bune pentru perioadele ceva mai reci ale anului pentru că acestea reușesc să păstreze căldura, cu alte cuvinte, somnul nu va fi tulburat de disconfortul creat de o temperatură prea ridicată.

Finetul este ușor de întreținut, se spală în mod normal și nu necesită călcare.

Lenjeriile de pat din finet se găsesc într-o mare varietate, acestea având imprimeuri draguțe care uneori conțin chiar personaje din desene animate, forme geometrice sau flori discrete.

Putem spune ca lenjeria de pat din finet este perfectă pentru persoanele care doresc un material mai gros, confort și un sentiment plăcut.

Calitatea unei lenjerii este foarte importantă deoarece aceasta îți creează confortul dorit și te ajută să ai un somn mult mai liniștit. La Patone găsești câte un set de lenjerii de pat pentru fiecare sezon sau în funcție de propriile criterii.

Dacă am văzut cât sunt de bune aceste lenjerii, am căutat pe site și o pilotă de lână de iarnă damasc.  Este fabricată în România, la Pucioasa. Confecționată din damasc și lână, această pilotă mă ajută să mă bucur de un somn bun și odihnitor.

Are  înveliș exterior din damasc, țesatura damasc. O să vă amintesc și câteva beneficia:

1. Lâna este antialergică și se curăță ușor.

2. Își păstrează forma. Fibrele rezistente revin la dimensiunea originală după spălare.

3. Lâna este ignifugă. Lâna arde și se topeste foarte greu.

4. Lâna este durabilă.

5. Elimină foarte repede umezeala acumulată.

6. Învelisul din damasc este confortabil în toate anotimpurile.

Am ales lenjeria, pilota, dar am nevoie și de o husă de pat. Husa de pat cu elastic protejează salteaua și asigură confortul ideal oferit de finețea firelor naturale de bumbac.

Pe site am găsit o mulțime de modele.

Sunt destule de motive să investiți în lenjerii de pat din finet, huse de pat și pilotă, nu?

Dincolo de toate avantajele prezentate mai sus, trebuie să recunoașteți cât este de plăcut să iei micul dejun în pat!

 Sunt tare curioasă voi ce material preferați în luați pentru patul din dormitor și de ce.