O plăcintă rareori în gospodăriile româneşti. Inspirată
din bucătăria englezească, plăcinta ciobanului poate ţine loc unei mese
copioase de prânz. Când suntem prea înfometați și avem în cămară o consevă de mazăre cu carne de porc Arovit și
poate un piure rămas în frigider, sau chiar îl putem face, în câteva minute avem un ospăț delicios și
rapid.
Ingrediente:
conserva mazăre cu carne de porc
Arovit,
piure de cartofi (din 4 cartofi)
Mod de preparare:
Într-un vas rezistent la cuptor punem mazărea cu carne,
din conservă, acoperim cu un strat
generos de piure care se nivelează şi se fac striuri cu furculiţa. Se dă vasul
la cuptor pentru 30-40 de minute, până ce piureul se rumeneşte frumos.

1 Comments
Nu consum carne, dar arată tare bine! :)
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!