Coșulețe aperitiv din foietaj cu brănză de capră, sunt un aperitiv sau o gustare gustoasă, ușor de făcut ,din câteva ingrediente simple și la îndemâna tuturor. Dacă vreți puteti modifica umplutura după gustul propriu sau în funcție de ingredientele pe care le aveți la îndemână.

Ingrediente:

1 foaie aluat de foietaj

1 rulou brânză de capră cu cărbune La Colline

dulceață de ardeu iute

Mod de preparare

Aluatul de foietaj se lasă să se dezghețe la temperatura camerei. Ruloul de brânză îl tăiem  felii.

Aluatul se taie în pătrate potrivite ca mărime, atâta cât să încapă în forma și colțurile să rămână în afara, formând astfel un coșuleț. Umplem fiecare coșulet cu câte o felie de brânză, le ungem cu gălbenuș de ou pe margini și dăm tava la cuptor la foc mediu, până coșuletele se rumenesc usor. 

Daca folositi tavă specială pentru brioșe tapetati fiecare forma cu hartie de copt. Dacă aveți forme de silicon nu mai este necesar să puneți hârtie de copt.

Se scot din forme pe un grătar, se pune în mijloc câte un vârf de linguriță de dulceață de ardei iute și se lasă la răcit.

Sunt foarte bune și gustoase. 

Se servesc atât calde cât și reci.