Coșulețe
aperitiv din foietaj cu brănză de capră, sunt un aperitiv sau o gustare gustoasă, ușor de făcut
,din câteva ingrediente simple și la îndemâna tuturor. Dacă vreți puteti
modifica umplutura după gustul propriu sau în funcție de ingredientele pe care
le aveți la îndemână.
Ingrediente:
1 foaie
aluat de foietaj
1 rulou
brânză de capră cu cărbune La Colline
dulceață de
ardeu iute
Mod de
preparare
Aluatul
de foietaj se lasă să se dezghețe la temperatura camerei. Ruloul de brânză îl tăiem felii.
Aluatul se taie în
pătrate potrivite ca mărime, atâta cât să încapă în forma și colțurile să rămână
în afara, formând astfel un coșuleț. Umplem fiecare coșulet cu câte o felie de brânză,
le ungem cu gălbenuș de ou pe margini și dăm tava la cuptor la foc mediu, până
coșuletele se rumenesc usor.
Daca
folositi tavă specială pentru brioșe tapetati fiecare forma cu hartie de copt.
Dacă aveți forme de silicon nu mai este necesar să puneți hârtie de copt.
Se scot
din forme pe un grătar, se pune în mijloc câte un vârf de linguriță de dulceață de ardei iute și se lasă la răcit.
Sunt foarte bune și gustoase.
Se
servesc atât calde cât și reci.
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!