Bucătăria gourmet nu are frontiere, este îndrăzneață, găsind noi și noi soluții de a oferi preparate sănătoase, delicioase și surprinzătoare.

Tot răsfoind internetul am găsit un super magazin- Deco Food by Deco Kubik - cu produse aduse direct de la producători.

Produse Bio, atent selecționate, toate certificate. Toate sunt din legume sau fructe provenite doar din culturi biologice.

Sunt recomandate de asemenea veganilor, vegetarienilor, sunt gluten free și sunt indicate celor care au intoleranțe alimentare.

Tot provine doar de la producători iscusiți, cu tradiție și cu pasiune pentru etichete curate și sunt doar de calitate premium.

M-am gândit să încerc "Nutella" de fistic, ciocolata cu rodie și bruschi (zacusca siciliana)

Sunt foarte încântată de aceste produse. Dacă vreți și voi să le încercați o să vă las link catre fiecare produs, în magazin. Trebuie doar sa dați click pe denumirea produsului și ajungeti în magazin.

Acum vreau să vă vorbesc despre aceste 3 produse achiziționate.

Crema de fistic sau "Nutella" de fistic: există varianta simpla și crocantă.

Ingrediente: 40% fistic, lecitină de soia, unt de cacao, lapte slab, zahăr, grăsimi vegetale.

Este cu fistic de Bronte, indicație geografică protejată.

Gusturi si combinatii surprinzatoare, parfum si creativitate mediteraneeana. Un deliciu dulce numa' bun de intins pe paine, pe clatite, eclere și desigur alte dulciuri.

Gluten Free-Ciocolata de Modica cu rodie: Fără gluten, foarte gustoasă. 

Secretul ciocolatei de Modica este că are doar două ingrediente esențiale: zahăr brun și foarte multă cacao, din care untul este în mare parte scos. Granulele de zahăr și masa de cacao sunt amestecate întotdeauna la rece.  Este deseori aromatizată cu extracte din fructe sau condimente, gustul este foarte intens, iar zahărul granulat face ca ciocolata să nu se topească.

 

Ingrediente: cacao Minim 50%,pastă de cacao, zahăr, aromă naturală de rodie 0,2%.

Valori nutriționale/100gr:

valoare energetică 2108kj-505 kcal, grăsimi total 27g din care grăsimi saturate 17 g,carbohidrati 53g, zahăr 50g,Proteine 10g, sare 0,04.

Poate conține urme de fistic, nuci, alune.

Bruschi, zacusca siciliana :   

   Ingrediente: Roșii deshidratate, ulei extravirgin de măsline, ciuperci champinion, anghinare, vinete, morcov, țelină, măsline.

Pentru un preparat ușor și gustos pe bazș de roșii deshidratate, ciuperci champignon, anghinare, vinete, țelinș, măsline, busuioc, usturoi, oțet, ulei de masline EXV, este ideal pentru bruschetta. Dar îl puteți folosi și ca bază pentru sosuri de paste, ca bază pentru diverse mâncăruri, garnitură caldă pentru carne.

Ce este bine de știut e că magazinul  lucrează direct cu producătorii și selecționează produsele ce le aduc în magazin de la marile targuri alimentare Italia, Germania sau Franta).

Vă invit să vă alegeți și voi produse din magazin: www.deco-foodshop.com. 




   Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook și Instagram:

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.