Noul trend în materie de pictură, este pictura pe numere.  Pictura pe numere este un alt gen de distracție. Deși este o muncă statică, un proiect ce implică atenție și răbdare, îndemânare de ce nu, se poate spune că exersați astfel de abilități atunci când pictați.

Pictura pe numere echivalează cu cărțile de colorat pentru adulți. Acest concept este relativ nou în România, însă binecunoscut peste hotare. O activitate care te provoacă să oprești timpul în loc, să te concentrezi pe mișcările mâinilor tale. Cromatica - culorile pe care le folosești îți vor încânta privirea și sub ochii tăi, un tablou va prinde tot mai mult contur.

Pictura pe numere devine un hobby din ce în ce mai apreciat. Tot mai mulți oameni își doresc să creeze propriile opere de artă. Kiturile cu picturi pe numere ne vor ajuta să pictăm fără efort. Secretul constă în pânza de canvas ce este gata schițată și numerotată. Fiecare număr corespunde unei culori, astfel încât utilizatorul știe unde trebuie să aplice fiecare ton de culoare. Pentru a fi și mai practic, tot ce presupune pictarea vine în set complet. Cei de la Pictorul  Fericit, furnizor de astfel de produse, din Suceava, numește kit de pictură, un set complet de pânză canvas - ce poate avea și șasiu inclus la unele modele -, plus set de pensoane și culorile necesare.  Siați că Pictorul Fericit a inaugurat la finele anului trecut primul și singurul showroom dedicat acestor tipuri de produse, cu peste 200 de modele de picturi, dintre care 35 sunt pentru copii: cu natură, peisaje, orașe, flori, animale printre altele? Temele pot fi dintre cele mai diverse. O gamă variată de picturi pe numere vandute de Pictorul Fericit regăsiți în cadrul paginii oficiale cu același nume.

Când vei termina nu iți va veni să crezi ce ai realizat. Cu siguranță iți vei dori cât mai multe tablouri pe numere.

Chiar dacă nu ești cel mai talentat artist, pictează după numere și efectul va fi neașteptat. La final îți vei dori să ai cât mai multe tablouri de pictat pe numere. Le poți lua pentru tine sau le poți face cadou prietenilor. Sigur vor fi încântați să primească un kit pictură pe numere.  

Un tablou pictură pe numere va schimba cu totul aspectul casei tale și vei avea satisfacția că este ceva realizat chiar de tine.

Sub deviza „Plăcerea de a picta” Pictorul fericit vă provoacă să descoperiți aici o altă dimensiune a picturii.

Eu am ales un tablou cu un castel: Neuschwanstein Castle. O să fie cel mai frumos tablou al meu. Voi ce alegeți de pe site?

P.S. Poți benneficia de o reducere de 20 lei, dacă folosești codul lili20.

 




Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook și Instagram:

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.