Sunt foarte incântată de noua formulă Persil, pe care am testat-o datorită campaniei desfășurată de Buzzstore.

Noua formulă Persil cu o combinație unică de enzime care pătrunde în profunzimea petelor chiar și la temperaturi scăzute de până la 20°C, îndepărtează până și cele mai încăpățânate pete, asigurând şi un consum de energie redus pentru spălatul hainelor.

În plus, deoarece Persil este preocupat atât de îmbunătățirea continuă a produselor oferite consumatorilor, cât și de protejarea mediului înconjurător, cantitatea redusă de plastic din ambalaj ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, susținând un viitor mai verde pentru noi toți. Pe lângă faptul că beneficiază de ambalaje reciclabile, învelișul capsulelor Persil este 100% solubil în apă.

În zilele însorite, vremea frumoasă de afară parcă te îmbie să ieşi mai mult cu familia sau prietenii, să te joci cu cei mici sau să te relaxezi pe iarbă la soare. Astfel, este inevitabil că hainele noastre se vor murdări şi chiar se vor păta mai des.

Dar pentru a te ajuta să te bucuri de vară şi soare, păstrându-ţi în acelaşi timp hainele impecabile, îţi prezentăm noul detergent Persil cu o tehnologie unică de curățare în profunzime, Deep Clean, care pătrunde în profunzimea fibrelor pentru a îndepărta chiar și cele mai dificile pete, oferind hainelor prospețime de lungă durată datorită efectului Active Fresh.