Pe blog o să găsiți mai multe rețete de paste, tăiței, noodles,
doar dând o căutare.
Ingrediente:
300 gr- tăiței cu ouă
500 gr carne de porc
o ceapă
2 ardei, unul roșu și unul
verde
3-4 linguri de ulei cu usturoi Zorian
Sare, piper
pătrujel
Mod de preparare:
Carnea și
legumele le tăiem julien.
Înfierbântăm uleiul, punem la prăjit carnea. O lasăm să se rumenească, adăugăm apă cît să o acopere, o condimentăm și lăsăm să fiarbă până ce scade apa și rămâne uleiul.
A sosit timpul să punem și tăițeii. Amestecăm bine cu legumele și carnea și punem pe deasupra pătrunjelul.
Și uite așa am făcut o delicioasă mâncare. Nu pot să va descriu ce gust bun au avut. Atât pot sa vă spun că s-au mâncat porții duble. Să încercați și voi, să vedeți cât este de bună!
Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe
Bucataria asiatica
Cina
Duminica in familie
Mancaruri cu legume si paste
Mancaruri diverse
Meniul zilei
Preparate cu carne de porc
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!