Pe blog o să găsiți mai multe rețete de paste, tăiței, noodles, doar dând o căutare.

Ingrediente:

300 gr- tăiței cu ouă

500 gr carne de porc

o ceapă

2 ardei, unul roșu și unul verde

3-4  linguri de ulei cu usturoi Zorian

Sare, piper

pătrujel

 

Mod de preparare:

 Preparaţi tăiţeii conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Eu i-am fiert cca. 6 minute.

Carnea și legumele le tăiem julien.




Înfierbântăm uleiul, punem la prăjit carnea. O lasăm să se rumenească, adăugăm apă cît să o acopere, o condimentăm și lăsăm să fiarbă până ce scade apa și rămâne uleiul. 






La final, o scoatem si în aceeași tigaie punem legumele. Eu am m-ai stropit legumele cu puțin ulei (cca 2 linguri). Lăsăm la călit legumele, până își schimbă culoarea și se înmoaie. Le condimentăm și adăugăm carnea.




A sosit timpul să punem și tăițeii. Amestecăm bine cu legumele și carnea și punem pe deasupra pătrunjelul.




Și uite așa am făcut o delicioasă mâncare. Nu pot să va descriu ce gust bun au avut. Atât pot sa vă spun că s-au mâncat porții duble. Să  încercați și voi, să vedeți cât este de bună!






 Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube  :

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.