E iarna și cum fiecare român a tăiat un porc înainte de sărbători, sigur a făcut și jumări.

Ce putem face cu ele? Le putem mânca cu ceapă sau murături, putem face pogăcele sau putem face o pastă de jumări, numai bună de întins pe o felie de pâine de casă.

Așadar cine a tăiat porc cred că a făcut pastă, iar cine nu a tăiat, va găsi cu siguranță de cumparat și tot o să poată face pasta. 

Reteța e simpla și rapidă și chiar merită să o încercați.

Ingrediente:

300 grame jumări

o ceapă roșie

5 căței de usturoi

2 linguri de muștar

sare și piper

Mod de preparare:

Se pun într-un blender, jumările, ceapa curățată și tăiată mărunt, usturoiul pisat, mustarul, sare și piper. Sare și piper puneți după gust. Eu am pus numai piper, căci jumările după ce le fac le amestec cu sare.

Și începem să le blenduim toate la un loc până când se obține o pastă omogenă. 

 Și uite e gata pasta! O punem pe o felie de pâine, neapărat de casă căci e tare bună, iar deasupra putem pune rondele de roșii, felii de ardei roșu, ceapă toacată mărunt, castraveciori murați taiati. Un adevărat deliciu!!!!




Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube  :

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.