Black Friday la Micul Fermier, o bucurie pentru marii fermieri

Bun găsit dragii mei.

Black Friday la Micul Fermier  este o perioadă mult așteptată de către toți fermierii și agricultorii în general.

  • ·         Ce înseamnă să fii fermier?

După mine este una din cele mai importante meserii, dar este o meserie în care nu ai concediu cînd vrei și nici un interval de ore în care să muncești. Trebuie să fii acolo la fermă, pe câmp când trebuie, mereu la datorie, indiferent de oră, indiferent de vreme.

Din păcate numărl fermierilor este în scădere. De aceea statul are diferite forme de sprijin pentru tinerii fermieri.

Black Friday la Micul Fermier  oferă posibilitatea tinerilor fermieri să facă achiziții cât mai multe, deoarece oferta este   de o reducere de până la 50%.

  • ·         Cum se organizează un fermier?

Pentru un fermier este foarte important să își planifice ți să își organizeze activitățile înainte de a începe sezonul. Astfel știe cînd întenționează să prelucreze solul, știe cîte tipuri de prelucrări poate efectua, cât timp va fi gol solul înainte de plantarea culturilor.

Organizând si planificand activitățile agricole, un fermier de succes poate estima cât de multe materiale agricole trebuie să cumpere.

Acum este momentul să profite de Black Friday la Micul Fermier  și să înlocuiască utilajele sau uneltele uzate, care nu mai pot fi utilizate.

În agricultura momentul potrivit înseamnă totul. Toate uneltele achiziționate de Black Friday de la Micul Fermier trebuie să fie pregătite de atac.

  • ·         Ce fac în perioada de secetă?

Dar cea mai mare problemă a fermierilor din zonă e faptul că nu găsesc oameni pe care să îi angajeze pentru a munci alături de ei, cu toate că salariile sunt bune, iar beneficiile nu lipsesc. De aceea încearcă să folosească cît mai mult utilajele.

Vara se confruntă cu perioade de secetă. De aceea culturile trebuie irigate, aceasta devenind un fenomen frecvent în acești ani.

Fermierii pot face irigări de aprovizionare și irigări de vegetație.

Irigările de aprovizionare se aplică toamna, pentru culturile ce se însămânțează toamna, în regiunile în care cad mai puține precipitații. Dar se aplică și la culturile ce se însămânţează primăvara mai târziu  în regiunile în care precipitaţiile din iarnă nu sunt suficiente.

Irigarea de aprovizionare din toamnă contribuie la îmbunătățirea solului, favorizând o bună vegetație a plantelor și pregătirea lor pentru iernare. Folosind sistemele de irigat sau motopompele achiziționate de la Micul Fermier, pot face irigarea de aprovizionare a grâul de toamnă, sfecla pentru zahăr, cartof, floarea soarelui și alte culturi.

Irigarea de vegetație se poate face în timpul vegetaţiei plantelor în scopul realizării unui regim de apă favorabil vegetației în stratul activ al solului. Ajutorul fermierilor fiind pompele de la Micul Fermier.

Cu toate că munca fermierilor este mecanizată, nu este ușoară.

Dacă ai fi fermier ce ai achiziționa de Black Friday de la Micul Fermier?

Sursa foto net