Ce cadouri poti faci unui nou nascut? Iata cateva aspecte de care sa tii cont!

Pe cat de simplu pare sa faci un cadou pentru un bebelus, pe atat de complicat ar putea fi. Sigur, nu poti da prea mare gres cumparand aproape nimic, insa, unele lucruri s-ar putea dovedi a fi inutile. Astfel, daca vrei sa oferi un cadou inspirat si practic, ar fi mai potrivit sa vorbesti cu parintii sau cu cineva din familie.

 Iar daca nu vrei sa investi foarte multe resurse financiare, afla ca pe Babyneeds.ro sunt reduceri de black Friday la o gama variata de produse, astfel incat sa poti alege in voie articolele pe care le consideri potrivite!

 Citeste articolul in continuare pentru a vedea ce cadouri sunt sau nu sunt potrivite pentru un bebelus!

            Hainutele  - cand sunt prea multe?

 Ai zice ca nu sunt niciodata suficiente haine, chiar si pentru un bebelus. Cu siguranta, este unul dintre cele mai rapide idei de cadouri pe care le poti face unul nou nascut, insa si aici poti da gres. Poate bebelusul este alergic la un anumit material, poate cumperi ceva intr-o culoare pe care parintii o pot considera nepotrivita sau sexista sau poate pur si simplu, pentru primele luni de viata copilul are deja mult prea multe hainute. Inainte de a iti cobori entuziasmult, mai bine poarta o discutie cu parintii si intreaba-i care sunt lucrurile vestimentare de care au nevoie pentru copilul lor. Poate poti sa ii faci un cadou util si pe care sa il poarte cu drag, in acest fel.

           Carucior sau scaun auto?

 In mod cert, un astfel de cadou ar putea sa fie intampinat cu multa bucurie pentru ca este cel mai util dintre toate. Insa, trebuie sa te asiguri ca te aliniezi cu preferintele si nevoile parintilor, inainte de a apuca sa dai comanda sau sa cumperi un astfel de cadou. Iar, daca la final, bugetul tau nu este suficient, ai putea contribui impreuna cu parintii mucutului pentru achizitionarea unui carucior sau scaun auto perfect pentru siguranta si stabilitatea lui.

           Jucarii - Cum stii ca le alegi pe cele mai potrivite?

 Si acesta este un subiect controversat. La prima vedere, poate parea un cadou ideal, pana la urma oricarui bebelus si copil ii place sa se joace, nu? Ei bine, sunt parinti care doresc sa isi creasca copii dupa diferite metode, precum metoda Montessori sau altele, care implica doar anumite tipuri de jucarii, de preferat din lemn sau materiale mai putin periculoase si care sa dezvolte diferite abilitati bebelusilor si copiilor. Alti parinti, poate, nu vor ca pruncul lor sa aiba contact imediat cu diverse jucarii, ci mai de graba, sa aiba diverse activitati educative la care sa ia parte cel mic. Mai exista si categoria de parinti care, pe parcursul sarcinii, au cumparat deja o multime de jucarii, cu gandul la bebelusul lor. Inainte de a cumpara orice fel de jucarie, cel mai bine este sa te consulti cu parintii micutului si sa vezi exact daca mai au nevoie de altele sau ce tipuri de jucarii isi doresc.

 Acum stii ceea ce trebuie sa iei in calcul inainte de a face un cadou?

 Sursa foto: pexels.com