🍰 Pandispan 5 linguri, fără cântar, cu multe fructe si foarte pufos!🍰
👉Ingrediente:
-5 oua
-5 linguri ulei
-5 linguri zahar
-5 linguri faina
-1 linguriță esenta vanilie
-un praf de sare
-fructe uscate: prune, caise, smochine pe care le-am achiziționat de la Veverita.vesela.ro
👉Mod de preparare:
1️⃣Batem albușurile cu puțină sare și zahăr până obținem o bezea fermă care nu cade din bol.
2️⃣Adaugăm gălbenușurile peste albușuri.
3️⃣Adăugăm apoi uleiul și esenta de vanilie. Amestecăm din nou totul foarte bine.
4️⃣La final cernem făina și amestecăm ușor cu mișcări de jos în sus pentru a nu scoate aerul din compozitie.
5️⃣Adăugăm și fructele tăiate mărunt in compoziția de chec, apoi transferam compoziția în tava de chec, pe care am uns-o cu unt și am tapetat-o cu făină.
6️⃣O dăm la cuptor timp de 30 de minute in cuptorul preincalzit la 160 grade Celsius.
7️⃣Lăsăm checul să se răcească și dacă doriți se pudrează cu zahărul. Nouă ne place asa simplu.
Cu drag,
Lili! ❤️
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!