500 g ciuperci, 50 g margarina, 1 ceapa, foi de placinta, sare, piper.
Ciupercile se spala si se taie felii subtiri. Se pune intr-o cratita ulei la incins si se adauga ciupercile, ceapa taiata solzisori, sarea si piperul. Se lasa pe foc pana scade zeama si ingredientele sunt bine inabusite. Se pregateste o tava, se unge cu putina margarina, se tapeteaza cu faina si se aseaza un prim strat de foi 5 foi. Se pun ciupercile pe toata suprafata foii, si se acopera cu un al doilea strat de foi. Se coace la foc potrivit pana se rumeneste.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!