500 g ciuperci, 50 g margarina, 1 ceapa, foi de placinta, sare, piper.
Ciupercile se spala si se taie felii subtiri. Se pune intr-o cratita ulei la incins si se adauga ciupercile, ceapa taiata solzisori, sarea si piperul. Se lasa pe foc pana scade zeama si ingredientele sunt bine inabusite. Se pregateste o tava, se unge cu putina margarina, se tapeteaza cu faina si se aseaza un prim strat de foi 5 foi. Se pun ciupercile pe toata suprafata foii, si se acopera cu un al doilea strat de foi. Se coace la foc potrivit pana se rumeneste.
Ciupercile se spala si se taie felii subtiri. Se pune intr-o cratita ulei la incins si se adauga ciupercile, ceapa taiata solzisori, sarea si piperul. Se lasa pe foc pana scade zeama si ingredientele sunt bine inabusite. Se pregateste o tava, se unge cu putina margarina, se tapeteaza cu faina si se aseaza un prim strat de foi 5 foi. Se pun ciupercile pe toata suprafata foii, si se acopera cu un al doilea strat de foi. Se coace la foc potrivit pana se rumeneste.
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!