Ingrediente:
1 borcan dulceata 400g.[prune,afine,etc.]
1 borcan apa
10 linguri zahar
10 linguri ulei
400g. faina
1 praf de copt
Mod de preparare:
Se amesteca toate aceste ingrediente.
Se unge o tava[normala]cu ulei si se tapeteaza cu faina,unde se toarna compozitia si se da la copt cca.30 minute.
Se serveste rece taiata bucatele chiar si cu ceai sau cu lapte.
Sursa: delly.ro
1 borcan dulceata 400g.[prune,afine,etc.]
1 borcan apa
10 linguri zahar
10 linguri ulei
400g. faina
1 praf de copt
Mod de preparare:
Se amesteca toate aceste ingrediente.
Se unge o tava[normala]cu ulei si se tapeteaza cu faina,unde se toarna compozitia si se da la copt cca.30 minute.
Se serveste rece taiata bucatele chiar si cu ceai sau cu lapte.
Sursa: delly.ro
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!