Ingrediente:
1 borcan dulceata 400g.[prune,afine,etc.]
1 borcan apa
10 linguri zahar
10 linguri ulei
400g. faina
1 praf de copt
Mod de preparare:
Se amesteca toate aceste ingrediente.
Se unge o tava[normala]cu ulei si se tapeteaza cu faina,unde se toarna compozitia si se da la copt cca.30 minute.
Se serveste rece taiata bucatele chiar si cu ceai sau cu lapte.
Sursa: delly.ro
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!