Cum pe forum Irina Morari ne-a incantat cu aceasta reteta am zis sa o fac si eu.
Iata de ce avem nevoie:
-10 aripioare de pui taiate in jumatati.
Pentru sosul in care le marinam:
-2 oua
-1 paharel de lapte
-1 paharel de apa
-sare
-praf de chilli sau sos chilli.
Toate batute bine cu un tel.Introducem bucatelele de aripioare in sosul obtinut si le lasam la marinat citeva ore.Intr-un castron punem faina,c-am o cana- doua, depinde de cantitatea de carne.
Tavalim bucatile de pui bine in faina,dupa care le coacem intr-o tigaita cu mai mult ulei.
Se scot pe servetele absorbante.
Multumim Irina!!!Pofta buna!
-10 aripioare de pui taiate in jumatati.
Pentru sosul in care le marinam:
-2 oua
-1 paharel de lapte
-1 paharel de apa
-sare
-praf de chilli sau sos chilli.
Toate batute bine cu un tel.Introducem bucatelele de aripioare in sosul obtinut si le lasam la marinat citeva ore.Intr-un castron punem faina,c-am o cana- doua, depinde de cantitatea de carne.
Tavalim bucatile de pui bine in faina,dupa care le coacem intr-o tigaita cu mai mult ulei.
Se scot pe servetele absorbante.
Multumim Irina!!!Pofta buna!
2 Comments
Interesanta reteta! Cum ies marinate in oua?
RăspundețiȘtergereIulia, se obtine un sos din oua, lapte, apa so condimente, in care le lasam sa stea o ora, doua. Dupa ce facem sosul asta parca nici nu am bagat oua in el,nu se observa fiind amestecate cu celelate ingrediente. Reteta o are prietena mea de la un restaurant arabesc.
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!