Reteta  o am de pe http://www.e-retete.ro

Eu am facut ciocolata cu fructoza, respectand restul ingredientelor...A iesit foarte buna.....
Ingrediente
150 ml apa
400 gr zahar
100 gr unt topit si racit
250 gr lapte praf
50 gr cacao
1 esenta vanilei (sau 1 esenta rom)
alune de padure (sau alune, nuci putin prajite, migdale, stafide etc)
Mod de preparare:
Laptele praf il amestecam cu cacaoa.Punem apa la fiert cu zaharul. Amestecam pana se dizolva zaharul. Cand siropul e gata, stingem focul si adaugam laptele praf in cateva transe, pana se omogenizeaza bine. Adaugam untul si esenta si amestecam bine.Punem repede compozitia intr-o tava unsa cu unt si o nivelam cu dosul unei linguri pe care o inmuiem frecvent in apa rece, apoi presaram deasupra nucile.Dupa ce s-a racit dati la frigider pana se intareste.