Le-am dat denumirea aceasta deoarece au forma de copanele, dar sunt umplute si nu sunt cele adevarate cu os.
Ingrediente:
- 3 pulpe de pui
-ceapa
-usturoi
-ardeu rosu sau gogosar
- un ou
-vegeta
-piper
-pasta de ardeu
Mod de preparare:
Luam pielea de pe copanele. Capatul de la os il lasam catre piele, deci il vom taia cu securicea. Carnea o macinam si o amestecam cu ceapa taiata marunt, usturoiul pisat, gogosarul taiat marunt, oul si condimente dupa gust. Amestecam bine toate si umplem pielea luata de pe copanele. La capat le prindem cu scobitoare. Le punem in tava, alaturi de o ceapa , usturoi, vegeta, putina pasta de ardeu si apa si le dam la cuptor pana se coc.
Pofta buna!
8 Comments
foarte interesant modul cum ai umplut/refacut copanelele! :* o seara frumoasa!
RăspundețiȘtergereImi place cum arata!
RăspundețiȘtergereCred ca e si foarte gustos!
Trebuie incercat!
foarte interesanta reteta.au si eu niste copanele cu piele (nu se gasesc foarte usor aici) si cred ca am sa incerc si eu reteta.o zi minunata!
RăspundețiȘtergereau fost tare bune!!!
RăspundețiȘtergereSuper idee si arata delicios.
RăspundețiȘtergerenoua tare mult ne-a placut. Se pot face si aripi umplute.
RăspundețiȘtergeremmm ce deliciu. pozele m-au lasat gura apa. cred ca las eu partida de pariuri sportive live promisa vecinului si fug la bucatarie sa gatesc. arata atat de apetisant. nu am pot abtine:D
RăspundețiȘtergereNicu , multumesc de vizita. Te astept cu impresii. Le poti umple si cu ciuperci calite. O zi buna si spor la gatit!
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!