Ingrediente:
· 500 gr.faina
· un plic praf de copt
· 200 gr. carne de pui taiata marunt
sau sunca
· o lingurita vegeta
· 70 gr.branza de vaca
· 70 gr. branza de capra (marinata)
· 65 ml ulei de masline
· 2 oua
· 300 ml lapte
· rozmarin
· seminte de in pentru ornat
Mod de preparare:
Intr-un bol amestecam bine ingredientele solide: faina, carne
sau sunca, branza ( de vaca si de de
capra), vegeta, praful de copt, rozmarinul.
Intr-un alt bol amestecam bine cu mixerul ingredientele
lichide: ouale, laptele si uleiul. Dup ace sunt bine batute le adaugam peste
ingredientele solide si le amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
Cu o lingura punem aluatul in formele de briose. Deasupra
presaram seminte de in, dar si putin rozmarin uscat. Le bagam la cuptor, care a
fost in prealabil incalzit.
Se vor lasa la copt cca 20-30 minute.
Pofta buna!!!
3 Comments
Minunat arata briosele tale si sunt sigura ca au un gust...de le mananci toate , din doua miscari.
RăspundețiȘtergereNoua ne plac foarte mult , asa sarate...
Te tzuc cu drag !
Multumesc Sidy!!
RăspundețiȘtergeretare frumoase si bune!
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!