Ingrediente:
8 oua
500 g zahar
200 ml apa calduta
200 ml ulei
esenta de capsuni de la Dr.Oetker
500 g faina
1 plic praf de copt
2-3 linguri cacao
Mod de preparare:
Separam
albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le amestecam cu apa calduta, uleiul, esenta.
Albusurile le batem adaugam zaharul pana
devine o spuma lucioasa si le punem peste compozitia de galbenusuri amestecand
usor cu o lingura mare pana se incorporeaza tot albusul. Adaugam faina si
praful de copt. O sa obtinem o pasta mai groasa. Eu am oprit cateva linguri din aceasta compozitie si le-am amestecat cu
cacao.
Tapetam tava
cu hartie de copt .Punem compozitia de chec, adaugam pe urma pe cea cu cacao.
Eu am folosit o furculita si am adancit aluatul de cacao in cel galben. Se coace
cca 30 minute, pana trece testul scobitori.
6 Comments
Waw...cu capsuni cred ca a fost un deliciu...parca simt aroma pina aici !!!
RăspundețiȘtergereInca n-am incercat esenta aceasta, dar trebuie.....
Te tzuc cu drag !
Sidy e foarte buna esenta...te pup!
RăspundețiȘtergereun premiu dulce te asteapta la mine pe blog
RăspundețiȘtergereStefy multumesc!!!
RăspundețiȘtergereBuna Lili. Te invit la concursul de gatit pentru prieteni, inspirat de retetele din anii '20 ale strabunicii lui Elizabeth Gilbert, Margaret Yardley Potter si de "Cartea de bucate, ospitalitate si povesti minunate". Mai multe amanunte gasesti la mine pe blog http://brindusascheaua.blogspot.ro/2013/03/concurs-de-gatit-pentru-prieteni-Humanitas.html
RăspundețiȘtergereO pimavara frumoasa sa ai! :)
Brandusa multumesc de invitatie!!!! O primavara frumoasa si tie!
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!