400 gr mazare boabe
2
carnati de porc mai mari
5
morcovi
1/2
lingura faina
lapte
3
linguri smantana
2
buc ceapa
marar
ulei
vegeta
Se curata ceapa, se taie
marunt si se pune la calit. Dupa ce e sticloasa,
punem morcovul si
apoi mazarea , adaugam apa, vegeta. Cand sunt fierte,
desfacem din faina cu
lapte, o adaugam in oala, avand grija sa nu faca
cocoloase. Adaugam vegeta,
smantana si mararul. Lasam sa dea cateva clocote
pana capata putina
consistenta.Carnaciorul il fierbem separat si il adaugam langa mancarica.
Pofta buna!!!
2 Comments
Ce mancarica buna, vin si eu la masa! Pup
RăspundețiȘtergereTe Astept Paula ! Pupici!
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!