Azi am facut un altfel de tiramisu: tiramisu la pahar, la care am folosit crema din frisca cu branza fina Fagaras. A iesit un preparat super delicios. Toata familia a fost incantata de el.
Ingrediente:
185 g branza Fagaras,
o fiola esenta vanilie,
200 ml cafea rece,
150 ml frisca,
12 piscoturi de sampanie,
2 pahare mari
Mod de preparare:
Batem frisca bine si o amestecam
cu branza si esenta de vanilie. Piscoturile se rup in bucati mici in functie de
paharele pe care le aveti. Bucatile de piscot se trec rapid prin cafeaua rece si
se pun pe fundul paharului. Se pune
peste ele un strat de crema de frisca cu branza, apoi iarasi piscoturi
insiropate, crema de frisca cu branza si se continua asa pana se termina toate
ingredientele. Ultimul strat adaugat
trebuie sa fie de crema. Se pudreaza deasupra
pudra de roscove si se lasa paharele la rece pentru circa 25 minute.
Pudra de roscove o puteti lua de
pe site-ul www.sanovita.ro si aveti 15% REDUCERE
introducand codul promotional ‘liligospodini’. Codul este valabil pe tot anul
2019 si poate fi folosit ori de cate ori vreti voi.
1 Comments
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!