• 2,5 kg peste 
  •  400 ml bulion
  • 100 ml otet
  • 20 linguri ulei
  • piper macinat (dupa gust)
  • sare mare (aprox.2 lg)
  • apa 


Curatim pestele si il punem in oala slow cooker . In otet am dizolvat sarea . Adaugam peste pește otetul cu sarea, bulionul, uleiul si piperul si vom completa cu apa, cat sa cuprinda toata compozitia. Punem la cuptor, la foc mic sau pe ochiul de aragaz, tot asa la foc mic. Fierbem pana cand lichidul a scazut aproape de tot si oasele pestelui s-au inmuiat.
Eu am fiert la slow cooker 9 ore.
Cand este gata,punem pestele in borcane,usor ca se sfarma, capsam si punem la baie de abur, 40 min. de cand a inceput apa sa fiarba. Dupa ce s-a racit apa se scot din oala si se pastreaza in camara.
Pofta buna!