Ingrediente pt foaie biscuit:

500 g biscuit (un pachet )
o cana cu lapte(250 ml lapte)
3 linguri cacao.
o ciocolata

Ingrediente pt crema: 

5 linguri zahar pudra
200 g unt(1 pachet)
4 linguri nuca de cocos

Mod de preparare foaie biscuit:

Se zdrobeste cat mai fin un pachet de biscuit. Separat punem la incalzit o cana cu lapte, in care adaugam 3 linguri de cacao, o tableta de ciocolata. Amestecam bine pana cand compozitia este omogena. Adaugam aceasta compozitie lichida peste biscuiti si amestecam. Trebuie sa obtineti o compozitie omogena pe care sa o putem intinde.  Compozitia se intinde bine daca o punem intre doua folii alimentare.

Mod de preparare pt crema: 

Batem untul spuma, adaugam zaharul pudra, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. Cu aceasta crema ungem foaia de biscuiti si o rulam strans in folie de plastic. Se pune la  rece cca o jumatate de ora, dupa care o putem felia si servi alaturi de un ceai sau o cafea.
Pofta buna!