Ingrediente pt foaie biscuit:
500 g biscuit (un pachet )
o cana cu lapte(250 ml lapte)
3 linguri cacao.
o ciocolata
Ingrediente pt crema:
5 linguri zahar pudra
200 g unt(1 pachet)
4 linguri nuca de cocos
Mod de preparare foaie biscuit:
Se zdrobeste cat mai fin un pachet de biscuit. Separat punem
la incalzit o cana cu lapte, in care adaugam 3 linguri de cacao, o tableta de
ciocolata. Amestecam bine pana cand compozitia este omogena. Adaugam aceasta
compozitie lichida peste biscuiti si amestecam. Trebuie sa obtineti o
compozitie omogena pe care sa o putem intinde.
Compozitia se intinde bine daca o punem intre doua folii alimentare.
Mod de preparare pt crema:
Batem untul spuma, adaugam zaharul pudra,
mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si
omogenizam bine crema. Cu aceasta crema ungem foaia de biscuiti si o rulam
strans in folie de plastic. Se pune la rece cca o jumatate de ora, dupa care o putem
felia si servi alaturi de un ceai sau o cafea.
Pofta buna!
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!